Vaření se Stoneline

Při vaření s nádobím Stoneline není nutné používat jakoukoliv formu oleje či tuků (což už určitě víte, protože je to hlavní přednost nádobí). Z toho důvodu je někdy těžké rozpoznat, jak moc je povrch nádobí horký. Dávejte proto velký pozor, na kolik stupňů desku či sporák roztopíte. Vodivost nádobí navíc rychle rozvede teplo po celém povrchu. Takže na straně jedné je nutné být při používání velice opatrný (ačkoliv kdo všechno může říct, že se v kuchyni popálil o horký kámen?), a na straně druhé ušetříte energii, protože nemusíte sporák zapínat naplno ale jen na cca ¾ výkonu.

Pekáč Stoneline

Pokud rádi používáte kovové kuchyňské náčiní, u Stoneline nádobí si přijdete na své. Nádobí je těžší (tudíž i pevnější), vyvážené a pyšní se velice tvrdým povrchem (je v něm kámen, takže se není čemu divit). Kovové obracečky a vidličky jsou tedy povoleny, ale POZOR –  při dostatečném vyvinutí síly se i tento povrch může poškodit (ostatně jako vše, na co je vyvinuta dostatečná síla). Při běžném používání však povrch vydrží řadu dlouhých let. Příznivci dřevěného či silikonového náčiní se o poškození nepřilnavé vrstvy nemusí vůbec strachovat.